Ønsker du å bli medlem? Legg ved: Fullt navn, Adresse, Tlf nr og E-mail adresse ved søk om medlemskap. Medlemskap koster kr. 250,- pr. år
Er man ikke registrert på Origo kan man sende info til grenland.fotoklubb@gmail.com

Viser arkivet for mai, 2015

Medlemsmøte på Mule Varde 11. mai

Dety var 11 medlemmer som møtte opp i regnværet for å delta i alternativ fotokonkurranse. Denne gangen var utfordringen: Krok.
Det var mange gode vinklinger på temaet og det hele endte med delt førsteplass for Terje K og Tone Lise. Og her er vinnerbildene.

Medlemsmøte på Mule Varde 13. april

Medlemsmøtet startet med et ekstraordinært årsmøte med en sak: Jubileumsutstilling. Det var 13 medlemmer tilstede ved årsmøtet.
Leder Cathrine presenterte hvilke økonomiske scenarier som kunne oppstå basert på utstillingskomiteens budsjett som ble presentert på marsmøtet.
Årsmøtet ga sin full tilslutning til at styret får fullmakt til å gjennomføre utstilling i henhold til fremlagt budsjett. Et eget referat med underskrifter blir lagt frem på neste medlemsmøte.

Kvelden fortsatte med introduksjon i bruk av Ligthroom. Roger tok oss igjennom innstillnger og bruk av mange nyttige funksjoner, det hele med Cathrines utfyllende kommentarer. En del medlemmer hadde tatt med seg egen PC slik at de kunne teste selv.