Ønsker du å bli medlem? Legg ved: Fullt navn, Adresse, Tlf nr og E-mail adresse ved søk om medlemskap. Medlemskap koster kr. 250,- pr. år
Er man ikke registrert på Origo kan man sende info til grenland.fotoklubb@gmail.com

Retningslinjer For GFK

Litt om hvordan vi ønsker å ha det i klubben :)

På vårt forum gjelder også de samme reglene som ellers i hverdagen; man skal behandle andre med verdighet og respekt. Vi skal ha en lett og ledig tone på forumet men tenk gjennom hva du skriver før du publiserer det. Ting kan misoppfattes og uheldige fraser kan være sårende.

Personlige uoverenstemmelser er ikke noe klubben kan ta på seg oppgaven å megle i så slikt må vedkommende gjøre opp seg i mellom utenom klubbens forum.

Når det gjelder bildekritikk så legg vekt på å være konstruktive. Man tar utgangspunkt i fotografens nivå, prøver å se fotografens intensjon med bildet og gir en tilbakemelding på hva som er bra og hva som eventuellt kunne vært gjort anderledes for å heve kvaliteten på bildet etter din mening. Høflighet og respekt er stikkord man alltid burde følge. Om du ikke føler at du har noen forbedringstips å komme med så synes ofte fotografen at det er hyggelig med rene positive tilbakemeldinger. Dette er også lærerikt og utviklilngsmessig bra i form av at fotografen får en bekreftelse på at noen liker bilde.

I vårt bildegalleri har vi også satt en begrensning på max 4 bilder pr. medlem i døgnet. Dette for at alle skal få litt tid på første side som gir mest oppmerksomhet.

Håper og tror på en hyggelig atmosfære :)

Mvh Formann

Vist 569 ganger.