Ønsker du å bli medlem? Legg ved: Fullt navn, Adresse, Tlf nr og E-mail adresse ved søk om medlemskap. Medlemskap koster kr. 250,- pr. år
Er man ikke registrert på Origo kan man sende info til grenland.fotoklubb@gmail.com

Referat fra medlemsmøte 8. februar på Mule Varde

Hele 24 stykker deltok på møtet denne kvelden. Veldig hyggelig at det også var noen nye medlemmer som deltok for første gang. Leder orienterte om hva vi tenker oss videre denne våren. 14. mars får vi besøk av Ragnar Hylland med tema: En kveld med fuglen i sentrum. Programmet blir oppdatert frem til sommeren. Dette fordi vi ønsker å jobbe mer med alternative aktiviteter.
Med bakgrunn i spørreundersøkelsen blant medlemmene i fjor vil det bli arrangert et grunnleggende kurs i kamerabruk en mandag i nærmeste fremtid. Roger har sagt seg villig til å være instruktør, her blir det påmelding. Følg med på Facebook og Origo.
Workshop 25. januar var veldig vellykket, modellene ønsket flere bilder tilsendt. Se eget arrangement.
Kveldens tema var konkurranse med tema “Abstrakt”. 32 bilder ble levert inn for fremvisning og stemmegiving. Det var mange spennende motiver og det var Knut Stålhane som gikk av med seieren

Mens stemmene ble talt opp ble det informert om noen billige/gratis redigeringprogrammer. Her ble gitt kommentarer fra de som kjente til programmene, men ingen innføring. En forenklet demonstrasjon av “Snapseed” som er et artig program for de som er på farten. Dette virker på nettbrett og mobil både for Apple og Android.

Utstillingskomiteen tar ned utstillingen i Meierigården på onsdag. Dette blir slutten på vandreutstillingen siden det har vært vanskelig å kommunen til stille med vegger for å henge opp bildene. Bildene må hentes hos Jan (Porsgrunn/Skien) eller Terje (Bamble). Komiteen jobber med å arrangere en ny utstilling på Ælvespeilet til høsten, info kommer.
Takk for et hyggelig møte !

Vist 101 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder