Ønsker du å bli medlem? Legg ved: Fullt navn, Adresse, Tlf nr og E-mail adresse ved søk om medlemskap. Medlemskap koster kr. 250,- pr. år
Er man ikke registrert på Origo kan man sende info til grenland.fotoklubb@gmail.com

Referat fra medlemsmøte 9. november 2015

Denne gangen hadde 17 ivrige fotografer funnet veien til Mule Varde i høstmørket. Første del av programmet var viet Lisbeth og Arve. De viste bilder fra sin fotosafari i India tidligere i år. Her fikk vi se flotte bilder som sikkert gjorde at flere fikk lyst på en slik tur. Her var det fugler og dyr med TIGER som det ultimate fotoobjektet. Det var også fine bilder som beskrev turen forøvrig. Flott gjennomført !

Her er den lydhøre forsamlingen under presentasjonen, (Beklager at bildet er tatt med for lite vidvinkel for å få med alle )

Etter pausen var det tid for å hedre vårt medlem Jan Erik som vant hele Nasjonal Fotovandring. Vi er veldig stolte over å ha vinneren i klubben. Gratulerer !

Mona delte ut blomster til vinneren.

Vi hadde en gjennomgang av programmet for første kvartal i 2016 . Her er det mulig å komme med innspill. SIste nytt fra utstillingkomiteen: Vi venter på at kommunen skaffer vegger for å henge opp bildene på. Komiteen vil spørre om hjelp på Facebook når det er aktuelt med en innsats.

Til slutt hadde vi bildekritikk av noen bilder som medlemmer hadde med seg for å innspill på bl.a.utsnitt og lysredigering. Her var det mange innspill som den enkelte får ta stilling til selv.

NESTE MØTE 14. DESEMBER:
Lisbeth vil presentere brukerundersøkelsen dere har fått tilsendt. Da har vi også fotokonkurranse: Sort/hvitt. Kvelden avsluttes med “Grøtkveld”, så denne gangen blir det påmelding.

Vist 141 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Hvor melder man seg på til medlemsmøtet mandag 14.12.?😀

Hei :) Det er opprettet som et arrangement på FB. Er du lagt inn i gruppa der, hvis ikke kan det ordnes iløpet av onsdagen. Jeg kan uansett ta dette som en bekreftelse hvis det er ok ?. Vi starter opp 18.30. Velkommen

Har lagt inn forespørsel om å bli med i FBgruppa for en god stund siden, men ta dette gjerne som en bekreftelse. Takk for invitasjon! Mule Varde mandag kl 18.30, vi ses😉 Erlend

Flott ! Da skal det bli hyggelig å hilse på deg på mandag :)

Annonse

Nye bilder